Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

VÝZVA pro běžkaře: další brigáda na běžeckých tratích na Polevsku

26. 10. 2010 Aktuality

kolečko.jpgZima se nezadržitelně blíží, první sněhové vločky spadly i do Lužických hor. Jedna velká brigáda na tratích proběhla v říjnu a další je v plánu v listopadu. Pomoct může každý, sháníme každou ruku:
BRIGÁDA v sobotu 13. listopadu 2010 od 9 hodin na Jedličné.

Více info v článku.

Přípravy na zimu na Polevsku jsou v plném proudu. Přidat se můžeš i Ty

13. 10. 2010 Aktuality | Komentářů: 2

ObrazekČlenové běžeckého oddílu SKI Polevsko připravují zimní okruhy na novou sezónu, protože zima se nezadržitelně blíží. V sobotu 16. října od 9 hodin pořádají polevští lyžaři na Jedličné brigádu. Přidat se může každý.

Na zimu chystáme řadu novinek, především rozšíření upravovaných okruhů.

Více v článku.

Noční výstup na Klíč 2010

23. 8. 2010 Aktuality | Komentářů: 0

Obrazek Rekordní účast, krásné počasí a skvělá atmosféra vládla 31. července při Nočním výstupu na Klíč. O své dojmy se s námi podělia paní Horčičková.

Návrh na zřízení Lužické lyžařské magistrály

3. 12. 2009 Aktuality

ObrazekPřinášíme vám text pana R. Haise z Klubu Českých turistů, který zpracoval projekt na zřízení Lužické lyžařské magistrály. V současnosti se projekt již uskuteňuje v terénu v úseku Prácheň - Jedličná - Nová Huť, kde jsou již vidět první lyžařské značky a v příštím roce se čeká dokončení až k chatě Luž. Tím vznikne nejdelší značená zimní bežecká trať v Lužických horách spojující Prácheň a Polevsko s německou stranou. Značkaři z KČT také vyznačily novou zelenou  tur.značku, která spojuje  Nový Bor přes Jedličnou s osadou Mlýny.

Panu Haisovi z KČT patří velký dík za návrh a postupnou realizaci celého projektu.

Běžkaři z Polevska čekají už jenom na sníh

24. 11. 2009 Aktuality | Komentářů: 0

ObrazekLyžaři ze SKI Polevsko hlásí, že běžecké tratě jsou na zimu připraveny. Závodníci si mohou poznamenat termíny závodů v běhu na lyžích a široká lyžařská veřejnost sObrazeke může těšit na připravené kvalitní lyžařské okruhy v okolí Polevska. Dobrou zprávou v době utahování opasků je schválení příspěvku na zimní údržbu běžeckých stop od obcí z Novoborska, který zatím přislíbilo město Nový Bor.

Letní sportovní akce SKI Polevsko

19. 6. 2009 Aktuality

ObrazekBlíží se léto, čas prázdnin a dovolených, kalendáře závodů a sportovních akcí praskají ve švech. Ani my ze SKI Polevsko nezůstáváme stranou a rádi bychom vás pozvali na akce, které připravují polevští lyžaři na léto. Mezi ně patří Noční výstup na Klíč a Kytlický minitriatlon.  

Ohlédnutí za zimní běžkařskou sezónou i budoucí plány na Polevsku

20. 3. 2009 Aktuality | Komentářů: 0

ObrazekJaro už ťuká na dveře. Vypadá to, že lyžování na Polevsku pomalu končí, i když zima se stále drží zuby nehty a občas zahrozí sněhem. Je čas ohlédnout se zpět, ale zároveň představit naše plány pro další část roku, než se zima opět zeptá.

Jak vypadala zima, co chystáme na jaro a léto, komu bychom rádi poděkovali se dozvíte v celém příspěvku. Čtěte dál...

Lužický ráj pro pěší a běžkaře

19. 3. 2009 Aktuality | Komentářů: 1

ObrazekDovolil jsem si použít text příspěvku Lužický ráj pro pěší a běžkaře z Novoborského měsíčníku od místostarosty Nového Boru Stanislava Valdmana. Text se zaměřuje na projekt sportovně rekreačních tras na Novoborsku. Na tomto projektu také spolupracujeme. Přinášíme vám celé znění. Čtete více...

Půjčovna lyží a běžek

1. 3. 2009 Aktuality | Komentářů: 0

ObrazekVíte kde si půjčit lyže a běžky v okolí Nového Boru a Lužických hor? Máme pro vás tip. Čtete více...

Ničení našich - vašich stop. Co vy na to?

25. 2. 2009 Aktuality | Komentářů: 4

Obracíme se na vás, běžkaře z Polevska s prosbou o pomoc. Nenechte si ničit svoje stopy, pomozte nám uhlídat vandaly, kteří je ničí. Čtete dál...

Portrét

Facebook