Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

SKI Polevsko láká na letní akce: noční pochod a triatlon

21. 6. 2012 Aktuality

nocniklic08_12a.jpgO tom, že doménou polevských běžkařů nejsou pouze závody v běhu na lyžích nebo zimní údržba běžeckých tratí v Lužických horách se můžete přesvědčit během letních prázdnin. SKI Polevsko pro vás chystá hned dvě letní akce. Poslední víkend v červenci můžete za tmy a svitu hvězd vystoupat z Nového Boru na Klíč. Druhá sobota v srpnu je tradičně určena triatletům. Ti si mohou změřit síly 11. srpna v Kytlici během Kytlického minitriatlonu, na který se závodníci mohou přihlašovat již nyní.

Historická lyže součástí novoborského masopustu

6. 3. 2012 Aktuality

 

lyznik-arno.jpgMáte doma staré lyže, práskačky nebo staré kolo a k tomu dobové oblečení? Pak si nenechte ujít sobotní závod na starých lyžích, který se koná v rámci masopustu v duchu karnevalu. Sraz lyžníků je od 14 hodin na náměstí v Novém Boru přímo před základní školou, kde proběhne prezentace, promenáda i samotný závod. V 15 hodin proběhne start vyřazovacího závodu dvojic.

 

Zahájení běžkařské sezóny na Polevsku

20. 12. 2011 Aktuality
p1150742.jpgTento týden začíná zimní sezóna na běžeckých tratích v okolí Polevska v Lužických horách. Na tratích leží 15-20 cm zmrzlého a prachového sněhu. Dnes vyjely skútry SKI Polevsko na úpravu běžeckých okruhů.

Běžecké tratě jsou připraveny. Zima může začít!

24. 11. 2011 Aktuality | Komentářů: 0

polevsko036.jpgZimní běžecké okruhy v okolí Polevska jsou připraveny na nápor běžkařů a především na tolik očekávaný sníh.

Vydejte se na tajemný noční pochod na Klíč

18. 7. 2011 Aktuality

Vystoupejte v sobotu 6nocniklic08_12.jpg. srpna v novém termínu na 759 metrů vysokou dominantu Lužických hor a nechte se okouzlit tajemnou atmosférou a výhledem na rozsvícená města i noční krajinu. Čeká vás pestrý program a nahoře i překvapení.

Vydejte se s námi na některou z jarních nebo letních akcí

13. 4. 2011 Aktuality

Zapiš si do kalendáře termíny jarních a letních akcí, které pořádají běžkaři z Polevska.

Nástupní místa do stop na Novoborsku a veřejná doprava

26. 12. 2010 Aktuality

R001-036.JPGKde všude se lze napojit do běžeckých stop na Novoborsku? Nejen z Polevska, ale i z Práchně, Prysku, Svoru, Kytlice nebo Nového Boru.

Chcete doma nechat auto? Jeďte v týdnu na Polevsko autobusem.

Jak? Více v příspěvku

Zima je na Polevsku v plném proudu

16. 12. 2010 Aktuality

R001-007.JPGCo si představíte, když v zimě řeknete Polevsko? U nás v oddíle běžeckého lyžování máme jasno. Jsou to běžky, zasněžené pláně, mrazivé výhledy do krajiny, mazání lyží, dřina při závodech, krása zimy v Lužických horách…

Děkujeme sponzorům

4. 12. 2010 Aktuality

penize.jpgDěkujeme sponzorům a partnerům, kteří nám poskytly finance, ceny a materiál na letošní sezónu:

Svazek obcí Novoborska, obec Polevsko, obec Kytlice.

Z firem: VaV spo. s r.o. Stará Oleška, 3L Studio Česká Lípa. PERI, Penzion Stará Mlékárna Kytlice, KUR SPORT, U Lenky - velkoobchod Nový Bor

Odkazy a další informace v příspěvku.

TISKOVÁ ZPRÁVA: Zahájení běžkařské sezóny na Polevsku v Lužických horách

2. 12. 2010 Aktuality

2.jpgTISKOVÁ ZPRÁVA
Zahájení běžkařské sezóny na Polevsku v Lužických horách

Tento týden začíná zimní sezóna také na běžeckých tratích v okolí Polevska v Lužických horách. Na tratích leží okolo 20 cm prachového sněhu.O víkendu plánujeme úpravu zimních běžeckých tratí.

Portrét

Facebook