Jdi na obsah Jdi na menu

Letní sportovní akce SKI Polevsko

ObrazekBlíží se léto, čas prázdnin a dovolených, kalendáře závodů a sportovních akcí praskají ve švech. Ani my ze SKI Polevsko nezůstáváme stranou a rádi bychom vás pozvali na akce, které připravují polevští lyžaři na léto. Mezi ně patří Noční výstup na Klíč a Kytlický minitriatlon.  


ON-LINE PŘIHLÁŠKY NA KYTLICKÝ MINITRIATLON SPUŠTĚNY

 

Obrazek

ObrazekŽhavou novinkou je spuštění on-line přihlašování na na 23. ročník Kytlického minitriatlonu, který se koná v sobotu 8.8.2009. Délky disciplín plavání 0,5 km – kolo 20 km – běh 7,5 km nejsou nijak extrémní a zvládne je téměř každý. Předem přihlášené čeká nejen zvýhodněné startovné. Jednotlivci startují za 140 Kč a tříčlenná družstva za 190 Kč. Nezapomeňte, že přihlašování přes internet bude uzavřeno 31.7. Po tomto datu lze využít přihlášení na místě v den konání akce, ovšem za vyšší startovné. Pro takto přihlášené závodníky je posunuta prezentace na 9,30 oproti nově příchozím, kteří se mohou přihlásit k závodu do 9 hodin se začátkem v 8 hodin pro všechny.

ObrazekMezi další kytlicko-triatlonové novinky patří start ve dvou vlnách. Vyslyšeli jsme připomínky od mnohých závodníků, kdy v malém kytlickém koupališti bylo již příliš mnoho plavců a „hlava na hlavě“. V přeplněné vodě hrozilo zranění, avšak omezovat počet startujících příliš nechceme. Letošní ročník bude ve startu na dvě vlny zkušební a příští rok se uvidí, jak se tento krok osvědčil. Mezi další mininovinky na minitriatlonu patří zcela nové stojany na kola s patentovým systém PulkrabFIX J a také koberec pro plavce na úseku od koupaliště k depu. Těšit se opět můžete na NIKE testovací centrum, kde si budou moci závodníci i diváci vyzkoušet boty ze sortimentu tohoto známého výrobce. Ceny pro vítěze a dárky do tomboly poskytne mimo jiné NIKE, ALGIDA, PRECIOSA, Zahradnictví DOUBEK a další.

Bližší informace o závodě najdete na internetové adrese www.kytlickyminitriatlon.bikebase.cz. Přímý odkaz na on-line přihlášky najdete ZDE. Diskutujte s námi i ostatními závodníky ve Fóru na stránkách závodu a nechte nám vzkaz, jak trénujete na triatlon, zda vás těší naše novinky, co byste rádi přivítali či zlepšili na našem závodě apod. Zajímá nás váš názor! Svůj komentář můžete napsat ZDE .

 

NOČNÍ KRAJINOU NA KLÍČ

ObrazekDalší akcí SKI Polevsko je 4. ročník kulturně – sportovně - společenské akce Noční výstup na klíč v sobotu 25. července. Vydejte se s námi za svitu měsíce noční krajinou na 760 m vysokou dominantu Lužických hor. Sraz účastníků je v půl desáté večer na arnultovickém hřišti v Novém Boru a v deset hodin se poutníci vydají na cestu. Během výšlapu je bude opatrovat páter a lesní mužík. Před hlavním stoupáním pod sedlem nebude chybět malé občerstvení v podobě dobrot, lektvarů a šťáv, jež budou podávat lesní žínky. Na vrcholu obdrží každý účastník pamětní list. Pestrý program zakončí překvapení. Akci ze svého grantu podpořilo město Nový Bor. Více informací na www.nocnivystupnaklic.estranky.cz, kde najdete doporučené vybavení na výstup, fotky a články z minulých ročníků.

Na setkání se s vámi těší členové lyžařského oddílu

Jan Šmíd, SKI Polevsko

Obrazek

 

 

Portrét

Facebook