Jdi na obsah Jdi na menu

Vydejte se s námi na některou z jarních nebo letních akcí

Zapiš si do kalendáře termíny jarních a letních akcí, které pořádají běžkaři z Polevska.

23. 4. POLEVSKÝ BĚH LYŽAŘŮ,
30. 7. NOČNÍ VÝSTUP NA KLÍČ
13. 8. KYTLICKÝ MINITRIATLON
 
Nejbližší akcí je POLEVSKÝ BĚH LYŽAŘŮ, který se koná již příští velikonoční Bílou sobotu 23. května. Závod je zařazen do Okresní běžecké ligy  „O pohár Českolipského deníku 2011“ Běh je určen pro širokou veřejnost od malých běžců a běžkyň až po veterány. Závodit může doslova celá rodina. Nejmenší závodí na tratích od 150 metrů. Začátek závodu dětí je od 10 hodin, přihlašování je možné od 8,30 do 9,30.
V pravé poledne odstartuje hlavní závod na 8,5 km, který zavede běžce do zvlněné krajiny Lužických hor a solidně prověří jarní kondici každého závodníka. Součástí běhu je i vrcholová prémie na Jedličné. Prezentace pro dospělé a dorost proběhne  od 8,30 do 11,30. Zázemí poskytne sál hospody Na Křižovatce na Polevsku. Jaro přímo vybízí k výběhu do přírody, spojte to se závodem na Polevsku.
Další plánovanou akcí je NOČNÍ VÝSTUP NA KLÍČ a jeho 6. ročník. Vydejte se s námi v sobotu 30. července na magický výšlap noční krajinou na dominantu Lužických hor, kopec Klíč. Čeká nás pestrý program: strach naženou lesní strašidla, u studánky vás ochrání páter, lesní žínky budou podávat křišťálovou vodu ze studánky z hlubin Klíče, šťávu z lesních plodů či maminčin koláč a slané tyčky. Na vrcholu čeká překvapení pro všechny, kteří vyšlápnou až nahoru na horu Klíč. Každý poutník obdrží pamětní list. Pro děti je připravena průkazka a sbírání razítek. Největší odměnou je pohled na noční krajinu, rozzářená města a při troše štěstí i jasný měsíc a hvězdy, které budou téměř na dosah.
Kolikrát jste byli za svitu měsíce na Klíči? Více na www.nocnivystupnaklic.estranky.cz
Srpen je u nás ve znamení KYTLICKÉHO MINITRIATLONU, jehož jubilejní 25. ročník se koná v sobotu 13. srpna. Domácká atmosféra, krásná krajina Lužických hor, koupaliště ve stylu Rozmarného léta a přívětivá trať i pořadatelé. To vše a ještě víc vás čeká v Kytlici. On-line přihlášky za zvýhodněné startovné budou spuštěny během června.
Aktuální informace najdete na našich stránkách www.skipolevsko.estranky.cz. Jsme také na facebooku: http://www.facebook.com/ski.polevsko, připoj se k nám!
Přejeme vám hezký zbytek jara
Honza Šmíd
SKI POLEVSKO, oddíl běhu na lyžích
Polevsko 152, 471 16 POLEVSKO
email: ski.polevsko@email.cz,
web: www.skipolevsko.estranky.cz,
Tel.: 604 375 303, 604 676 359, 487 725 744
IČ: 62237292
Č.účtu:43-1708990227/0100

 

Portrét

Facebook