Jdi na obsah Jdi na menu

Pozvánka na sportovní akce do Lužických hor: duatlon, triatlon a noční výstup

img_4976_tl.jpgRádi bychom Vás pozvali na jarní a prázdninové sportovní akce do Lužických hor, kterými jsou SILVINI X DUALTON KYTLICE, který pořádá Outdoor Sports Okrouhlá v sobotu 25.5.2013. O prádzninách 20. července se s námi vydejte na NOČNÍ VÝSTUP NA KLÍČ a 10. srpna na KYTLICKÝ MINITRIATLON.

img_4976_tl.jpgRádi bychom Vás pozvali na jarní a prázdninové sportovní akce do Lužických hor, kterými jsou X Duatlon Kytlice, Noční výstup na Klíč a Kytlický minitriatlon. Tou nejbližší  je partnerský závod SILVINI X DUALTON KYTLICE, který pořádá Outdoor Sports Okrouhlá v sobotu 25.5.2013.

Součástí cross duatlonu je sportovní dopoledne pro děti plné zábavy a her. Hlavní závod  má délku 5 km běh, 19 km MTB a 3 km běh, open závod 3 km běh, 9 km MTB a 0,5 km běh. Závodí jednotlivci i štafety. Více najdete na www.xdk.cz.

V sobotu 20. července se s námi vydejte z Nového Boru za svitu měsíce a čelovek na 759 metrů vysokou dominantu Lužických hor a nechte se okouzlit tajemnou atmosférou a výhledem na rozsvícená města i noční krajinu. Během sportovně – kulturně – společenské akce s názvem NOČNÍ VÝSTUP NA KLÍČ čeká účastníky pestrý program a řada překvapení.

Srpen je u polevských běžkařů ve znamení KYTLICKÉHO MINITRIATLONU, jehož 27. ročník se koná 10. srpna ve spolupráci s TJ Kytlice. Pro závodníky chystáme několik pozitivních změn. Tou hlavní je změna trasy cyklistické části, která se přesune ze silnice do lehkého terénu. Krásné okolí přímo vybízí k vyjetí do rozmanité volné krajiny. Menších změn se dočká i nejhezčí partie závodu - běžecká část, která bude mít pouze jeden okruh stejný pro všechny kategorie vlnící se lesy a pastvinami v okolí Kytlice. Těšit se můžete i na další příjemné novinky, které zkvalitní a zatraktivní závod pro závodníky i diváky. Na triatlon se přihlašujte od června za zvýhodněné startovné. Závod je určen pro jednotlivce i družstva. Více informací o pořádaných akcích najdete na www.skipolevsko.cz.

Těšíme se na vás v Lužických horách.

Honza Šmíd, SKI Polevsko

 

Portrét

Facebook