Jdi na obsah Jdi na menu

Od ledna je k dispozici nová trhací mapa Lužických hor pro běžkaře

polevsko_tisk-compressed.jpgNa jedné straně je oblast Novoborska a okolí Polevska včetně části cyklostezky Varhany a první poloviny
Lužické magistrály od Práchně na Novou Huť. Na druhé straně je oblast Cvikovska a okolí Luže včetně Lužické magistrály od Nové Hutě po Myslivny pod Luží. Mapy byly vytvořeny destinací Lužické a Žitavské hory ve spolupráci s Ski Polevsko a za finanční podpory Libereckého kraje. Mapy budou postupně k dispozici na informačních centrech v regionu. Již nyní si je můžete volně vyzvednout v zádveří lyžařské boudy na Jedličné. Od 26.1. budou k dispozici u paní Doskočilové v Lyžařské boudě na Myslivnách v Horní Světlé (dům za chatou Luž, na zazvonění). Ke stažení v článku.

Od ledna je k dispozici nová trhací mapa Lužických hor pro běžkaře
Na jedné straně je oblast Novoborska a okolí Polevska včetně části cyklostezky Varhany a první poloviny
Lužické magistrály od Práchně na Novou Huť. Na druhé straně je oblast Cvikovska a okolí Luže včetně Lužické magistrály od Nové Hutě po Myslivny pod Luží. Mapy byly vytvořeny destinací Lužické a Žitavské hory ve spolupráci s Ski Polevsko a za finanční podpory Libereckého kraje. Mapy budou postupně k dispozici na informačních centrech v regionu. Již nyní si je můžete volně vyzvednout v zádveří lyžařské boudy na Jedličné. Od 26.1. budou k dispozici u paní Doskočilové v Lyžařské boudě na Myslivnách v Horní Světlé (dům za chatou Luž, na zazvonění).
Ke stažení:
  • Novoborkso a okolí Polevska: PDF nebo PNG
  • Cvikovsko a okolí Luže: PDF nebo PNG
polevsko_tisk-compressed.jpg

cvikovsko-luz_tisk_compressed--1-_compressed-page-0-min.jpg

 

Portrét

Facebook