Jdi na obsah Jdi na menu

Dětský oddíl SKI Polevsko podpořil s.p. Lesy ČR

l30.jpgLesy ČR s.p. podpořily SKI Polevsko v rámci projektu Činnost žákovského lyžařské oddílu SKI POLEVSKO. Hlavním cílem projektu bylo vylepšit materiální základnu, tj. vybavení – především lyží, holí a obutí. Důvodem bylo získat dostatek lyží a holí do majetku klubu pro potřeby nových i stávajících členů. Poskytnuté prostředky byly využity na nákup dvou kompletních sestav pro běh na lyžích skládajících se ze 2 párů běžeckých lyží včetně vázání a holí a to ve dvou velikostech.

Lesy ČR s.p. podpořily SKI Polevsko v rámci projektu Činnost žákovského lyžařské oddílu SKI POLEVSKO. Hlavním cílem projektu bylo vylepšit materiální základnu, tj. vybavení – především lyží, holí a obutí. Důvodem bylo získat dostatek lyží a holí do majetku klubu pro potřeby nových i stávajících členů. Poskytnuté prostředky byly využity na nákup dvou kompletních sestav pro běh na lyžích skládajících se ze 2 párů běžeckých lyží včetně vázání a holí a to ve dvou velikostech.

SKI Polevsko tímto děkuje firmě Lesy České republiky, s.p.sídlem: Přemyslova 1106, 501 68  Hradec Králové, Krajské ředitelství Liberec, Sokolská 1383/37, 46001 Liberec za poskytnutí částky 10.000 Kč.

pc317553.jpg

 

Portrét

Facebook